Sunday, 16 June 2013

TumtumShop's giveaway winners goes to...

Posted by TumtumShop at 07:48 3 comments Links to this post
Salam dan hye gadis-gadis! :P

Akhirnya sempat juga menulis coretan yang amat pendek ni. Ila nak umum pemenang giveaway bebaru ni. As mentioned in my previous post, contestant yang join tak lebih 30 orang. Mengikut syaratnya, contest automatically terbatal . Tapi oleh kerana nak bagi jugak-jugak ni dekat korang yang bersungguh-sungguh menulis, ila bagi saguhati untuk 3 orang :) 

Maaf sangat sebab terlambat announce. Thanks so much korang yang berminat nak join. InsyaAllah ila akan sentiasa curi jugak masa walau sebusy mana pun, untuk update jugak tentang butik and everything. Nanti in future, saya buat lagi contest lumayan. Join tauu! :D

The first winner goes to Aishah Binti Abdullah. Bersungguh-sungguh dia menulis. Dengan 163 comments, awak dipilih as our first winner. Tehee.. Okay pemenang kedua yang bertuah adalah Nur Aina Zakirah Mohd Amin. Awak pun bertuohhh jugak! Ada 61 comments. Dan yang pemenang ketiga adalah Yumida. Dipilih sebab kreatif sangat illustrations! Email kite semua picture tu kite nak tau! Tak kasik kite tak bagi hadiah! Mueheheee! ^.-  Nanti kami dari TumtumShop akan email awak bertiga untuk dapatkan alamat pengeposan. Tahniah buat korang bertiga!! :)

Okay sekian saje entry kalini. Ila busy sikit sekarang, prepare untuk collections Lebaran. Korang rajin-rajin lah jenguk sini. Nanti ila update teaser. Ewahh. Ehee.

Sesiapa yang dekat, bolehlah datang ke butik di Seksyen 7 Shah Alam. Okay dari tadi duk sekian tak habis-habis lagi kan. Cenggini la haa kalau dah mula menulis. Ok see you again in next entry. bai bai. 




Sambung menjahit sampai lebam! O.O

Tuesday, 11 June 2013

Hadiah buat kalian

Posted by TumtumShop at 10:58 2 comments Links to this post
Assalamualaikum semua :)

Hye hye semua yang baru follow kite. Hee. Sorry kite lama tak post pape kat sini sebab busy sangat. Bebaru ni kite ada buat contest kan? Hee. Thank you kepada semua yang dah joinn. Supposely dah announce pun pemenang. Tapi syarat penyertaan mesti cukup 30 orang atau lebih. Tapi yang join dalam 16 orang. So tak cukupp 30. So contest tu tak dapat diteruskan seperti syaratnya :(

But anywayy takpe :) Kite still akan bagi hadiah jugak kepada 3 orang yang kite tengok sangat bertungkus-lumus. Thank you korang :) Nanti kite buat short post untuk announce 3 orang pemenang ni dalam minggu ni. Rajin2 jenguk blog ni keyh! Hadiah adalah barangan dari butik kami :)

InsyaAllah nanti kite buat contest lagi. Harap makin ramai akan join. Banyak sangat nak update lepas ni tentang perjalanan butik dan career. Acewah. Okay tu je. Salam! :* 


-________________-

Sunday, 7 April 2013

Blogging Contest by TumtumShop

Posted by TumtumShop at 02:50 0 comments
Hello all tumtumermaids! (gelaran kepada semua customers and our supporters). Terima kasih kerana sudi membaca blog ini. :) This is the first post for this blog. Hehee.. Bersempena dengan pelancaran blog ini, kami nak adakan satu contest mudah tetapi lumayannn. Kenapa lumayan? Baca syarat mudah seperti di bawah sampai habes!

TumtumShop mengadakan 'blogging contest' bermula hari 1 April 2013 sehingga 15 May 2013(tarikh tutup) dan TumtumShop menawarkan hadiah-hadiah bernilai sehingga RM350  untuk menjadi rebutan semua blogger.

Blogging contest by TumtumShop
Terbuka kepada lelaki mahupun wanita dan sesiapa sahaja!! Caranya mudah sahaja
1.
Buat post review tentang TumtumShop - boleh view website TumtumShop di sini. - www.tumtumshop.com

2. Pastikan apa sahaja perkataan TumtumShop di link kan ke - http://www.tumtumshop.com
3. Copy gambar di bawah, save as, upload kembali atau apa2 sahaja cara supaya gambar ini ada di post anda dan link kan ke : http://www.tumtumshop.com
4. Pastikan kata-kata dan ayat berikut ada dalam post review anda.
Ayat yg perlu ada :
a. koleksi terkini,cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable
b.  tees, jegging, legging, tribal kimono, fishtail peplum, skirt, palazzo, cardigan, lace, shawl, scarf, paisley dan macam-macam lagi.
c. senang sangat beli online di website tumtumshop.com
d. butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam.


5. Jemput rakan-rakan blogger komen di post anda, komen apa-apa sahaja, yang paling banyak di post untuk contest ini akan menjadi pemenang. Satu orang komen dengan blognya dikira satu komen sahaja.Komen anonymous atau tanpa blog tidak dikira.
6. Last sekali pada post anda, letakkan ayat - jom sertai 'blogging contest' by TumtumShop link kan ke : http://tumtumshop.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html
7. Follow blog ini - KLIK SINI
8. Submit maklumat penyertaan anda di form ini - Klik Sini

Pemenang ada 2 kategori tau.

prize-tumtumshop

❤ Kategori Komen paling banyak ❤

Pemenang pertama :
Wang Tunai sebanyak RM150 + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
Pemenang kedua :
Wang Tunai sebanyak RM50 + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
Pemenang Seterusnya :
SEPULUH ORANG akan dipilih memenangi TOPUP ke telco masing2 bernilai RM 10 setiap seorang ( 10 orang pemenang tauu)

❤ Kategori paling kreatif ❤

(tanpa komen pun boleh dikira pemenang, janji kreatif) :

Seorang akan memenangi RM50 Wang Tunai + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
❤ Ok all.. Good Luck ! Pemenang akan diumumkan di website ini pada 20 May 2013 tau ❤
*TnC - Contest terbatal jika kurang daripada 30 orang menyertainya.
 

TumtumShop goes Blogging Fashion Blog by TumtumShop | TumtumShop Facebook