Sunday, 16 June 2013

TumtumShop's giveaway winners goes to...

Posted by TumtumShop at 07:48 3 comments Links to this post
Salam dan hye gadis-gadis! :P

Akhirnya sempat juga menulis coretan yang amat pendek ni. Ila nak umum pemenang giveaway bebaru ni. As mentioned in my previous post, contestant yang join tak lebih 30 orang. Mengikut syaratnya, contest automatically terbatal . Tapi oleh kerana nak bagi jugak-jugak ni dekat korang yang bersungguh-sungguh menulis, ila bagi saguhati untuk 3 orang :) 

Maaf sangat sebab terlambat announce. Thanks so much korang yang berminat nak join. InsyaAllah ila akan sentiasa curi jugak masa walau sebusy mana pun, untuk update jugak tentang butik and everything. Nanti in future, saya buat lagi contest lumayan. Join tauu! :D

The first winner goes to Aishah Binti Abdullah. Bersungguh-sungguh dia menulis. Dengan 163 comments, awak dipilih as our first winner. Tehee.. Okay pemenang kedua yang bertuah adalah Nur Aina Zakirah Mohd Amin. Awak pun bertuohhh jugak! Ada 61 comments. Dan yang pemenang ketiga adalah Yumida. Dipilih sebab kreatif sangat illustrations! Email kite semua picture tu kite nak tau! Tak kasik kite tak bagi hadiah! Mueheheee! ^.-  Nanti kami dari TumtumShop akan email awak bertiga untuk dapatkan alamat pengeposan. Tahniah buat korang bertiga!! :)

Okay sekian saje entry kalini. Ila busy sikit sekarang, prepare untuk collections Lebaran. Korang rajin-rajin lah jenguk sini. Nanti ila update teaser. Ewahh. Ehee.

Sesiapa yang dekat, bolehlah datang ke butik di Seksyen 7 Shah Alam. Okay dari tadi duk sekian tak habis-habis lagi kan. Cenggini la haa kalau dah mula menulis. Ok see you again in next entry. bai bai. 




Sambung menjahit sampai lebam! O.O

Tuesday, 11 June 2013

Hadiah buat kalian

Posted by TumtumShop at 10:58 2 comments Links to this post
Assalamualaikum semua :)

Hye hye semua yang baru follow kite. Hee. Sorry kite lama tak post pape kat sini sebab busy sangat. Bebaru ni kite ada buat contest kan? Hee. Thank you kepada semua yang dah joinn. Supposely dah announce pun pemenang. Tapi syarat penyertaan mesti cukup 30 orang atau lebih. Tapi yang join dalam 16 orang. So tak cukupp 30. So contest tu tak dapat diteruskan seperti syaratnya :(

But anywayy takpe :) Kite still akan bagi hadiah jugak kepada 3 orang yang kite tengok sangat bertungkus-lumus. Thank you korang :) Nanti kite buat short post untuk announce 3 orang pemenang ni dalam minggu ni. Rajin2 jenguk blog ni keyh! Hadiah adalah barangan dari butik kami :)

InsyaAllah nanti kite buat contest lagi. Harap makin ramai akan join. Banyak sangat nak update lepas ni tentang perjalanan butik dan career. Acewah. Okay tu je. Salam! :* 


-________________-
 

TumtumShop goes Blogging Fashion Blog by TumtumShop | TumtumShop Facebook