Tuesday, 11 June 2013

Hadiah buat kalian

Posted by TumtumShop at 10:58
Assalamualaikum semua :)

Hye hye semua yang baru follow kite. Hee. Sorry kite lama tak post pape kat sini sebab busy sangat. Bebaru ni kite ada buat contest kan? Hee. Thank you kepada semua yang dah joinn. Supposely dah announce pun pemenang. Tapi syarat penyertaan mesti cukup 30 orang atau lebih. Tapi yang join dalam 16 orang. So tak cukupp 30. So contest tu tak dapat diteruskan seperti syaratnya :(

But anywayy takpe :) Kite still akan bagi hadiah jugak kepada 3 orang yang kite tengok sangat bertungkus-lumus. Thank you korang :) Nanti kite buat short post untuk announce 3 orang pemenang ni dalam minggu ni. Rajin2 jenguk blog ni keyh! Hadiah adalah barangan dari butik kami :)

InsyaAllah nanti kite buat contest lagi. Harap makin ramai akan join. Banyak sangat nak update lepas ni tentang perjalanan butik dan career. Acewah. Okay tu je. Salam! :* 


-________________-

2 comments:

Syuhada Salleh said...

dah lama tggu entri terbaru..x sbr nak tau sape yg btuah tu..hee

TumtumShop said...

Ehee.. dah announce yunk :D nanti kte buat lagi k..

Post a Comment

 

TumtumShop goes Blogging Fashion Blog by TumtumShop | TumtumShop Facebook