Sunday, 16 June 2013

TumtumShop's giveaway winners goes to...

Posted by TumtumShop at 07:48
Salam dan hye gadis-gadis! :P

Akhirnya sempat juga menulis coretan yang amat pendek ni. Ila nak umum pemenang giveaway bebaru ni. As mentioned in my previous post, contestant yang join tak lebih 30 orang. Mengikut syaratnya, contest automatically terbatal . Tapi oleh kerana nak bagi jugak-jugak ni dekat korang yang bersungguh-sungguh menulis, ila bagi saguhati untuk 3 orang :) 

Maaf sangat sebab terlambat announce. Thanks so much korang yang berminat nak join. InsyaAllah ila akan sentiasa curi jugak masa walau sebusy mana pun, untuk update jugak tentang butik and everything. Nanti in future, saya buat lagi contest lumayan. Join tauu! :D

The first winner goes to Aishah Binti Abdullah. Bersungguh-sungguh dia menulis. Dengan 163 comments, awak dipilih as our first winner. Tehee.. Okay pemenang kedua yang bertuah adalah Nur Aina Zakirah Mohd Amin. Awak pun bertuohhh jugak! Ada 61 comments. Dan yang pemenang ketiga adalah Yumida. Dipilih sebab kreatif sangat illustrations! Email kite semua picture tu kite nak tau! Tak kasik kite tak bagi hadiah! Mueheheee! ^.-  Nanti kami dari TumtumShop akan email awak bertiga untuk dapatkan alamat pengeposan. Tahniah buat korang bertiga!! :)

Okay sekian saje entry kalini. Ila busy sikit sekarang, prepare untuk collections Lebaran. Korang rajin-rajin lah jenguk sini. Nanti ila update teaser. Ewahh. Ehee.

Sesiapa yang dekat, bolehlah datang ke butik di Seksyen 7 Shah Alam. Okay dari tadi duk sekian tak habis-habis lagi kan. Cenggini la haa kalau dah mula menulis. Ok see you again in next entry. bai bai. 




Sambung menjahit sampai lebam! O.O

3 comments:

Zieyzie Ilisha said...

tahniah wat peserta..x menang lagi..maybe x ada rezeki x apa nnt mungkin ada...

TumtumShop said...

Btul. Tahniah semua yg memang. Takpe.. jgn sedeh. nanti kte buat lagi k! :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks bebyk
tahniah pd pemenang lain gak
email yumida: yumida00000@gmail.com

Post a Comment

 

TumtumShop goes Blogging Fashion Blog by TumtumShop | TumtumShop Facebook